летни гуми

летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox

Няма спор, че летните гуми са една от най-съществените съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътното платно – летните гуми се радват на безгранично разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените характерни особености. Практиките определят, че все повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят модерен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-големите и сполучливи марки в универсален мащаб. Още от основаването си през 1967 година, марката се развива постоянно в тон с най-актуалните технологии и течения на пазара, за да обезпечи комфорта и сигурността на водачите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis притежават разнородни характерности и плюсове. Част от летните гуми са със специална структура, която ги прави изключително издръжливи, и имат относително дълъг живот, дори и при погрешно изхабяване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите прорези и раменните блокове увеличават сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с практичен каркас, които усъвършенстват контрола и спокойствието на пресечен терен.

Летни гуми Syron – възлови достойнства

Възлово предимство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се ограничава евентуалността за появата на аквапланинг или казано по-опростено, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с доста ограничени равнища на звук, лукс при управление, сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-ценното нещо, от което има потребност един водач. Също така, SYRON са от онези търговци, които вмъкват в собствените си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена протекция против нейното нагорещяване. Последицата от това е, че летните гуми механично стават приложими за още по-мащабен пробег и значителна здравина даже и при каране с повишена скорост.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Ние от АutoBOX сме наоколо за Вас

Ние от AutoBOX сме тук, за да ви предоставим редица подбрани алтернативи, и то на достъпни цени, също така и предимството по най-удобния и достъпен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, разположени на територията на цялата страна.

Летни гуми SYRON – спомагателни преимущества

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още редица достойнства на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници, а именно наличието на: четири обемни водни проводници, които обезпечават безопасността Ви при вече известния аквапланинг; полегати, кръгови раменни повърхности, които се влияят незабележимо от шосето и с помощта на които се прецизира движението и се редуцира опасността от някакво голямо деформиране; иновативната сликова смес, която прецизира шофирането на незасъхнала и суха настилка; резултатен дизайн, с който се извършва равно разположение на напрежението при завой и права, което все пак от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на марката SYRON включват други оригинални и съществени особености. Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-доброкачествено сцепление в извънредни обстоятелства; системата, която намалява деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено претоварване и рязко спиране – това са все неща, които съвместно с изведените по-рано такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е предпоставката да се конкурира успешно с най-мащабните компании в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава уважение и факта, че при изработката на летните гуми на SYRON се използват много по-олекотени материали, което свежда теглото на летните гуми до минимални стойности. Това дава възможност за по-обширен пробег и по-оскъден харч на гориво.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от обширни цеви за оттегляне на водата и проводници по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този модел летни гуми включва допълнително висок скоростен индекс и увеличена твърдост на вътрешната конструкция, като гарантира запас от защитеност при драматични условия.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – модели

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON съдържа три отделни модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus състоят се по-стабилна смес на предпазителя и вече упоменатата технология за добавъчно изстудяване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Структурата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за висока скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни ленти.

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три съществени надлъжни улеи върху предпазителя, които подобряват отводнението и карането по навлажнена настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което смалява звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. Още, дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така оптимизира сцеплението при навлажнена настилка. Затварящите се плоскости по средните ребра на свой ред усъвършенстват стабилността при голяма скорост и умаляват съпротивлението при търкаляне. Главните превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, малкото ползване на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и влажни пътни настилки. Летните гуми обезпечават необходимата продуктивност при всички режими на експлоатация.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

В заключение

Ние от AutoBOX сме представители на фирмата за България и ви предоставаме изобилие от подбрани и достъпни оферти! Разчитайте на офертите на AutoBOX! Освен нашите предложения за летни гуми прегледайте и: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox
Летни гуми Maxxis
Летни гуми Syron – възлови достойнства
Ние от АutoBOX сме наоколо за Вас
Летни гуми SYRON – спомагателни преимущества
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – модели
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми BlueTech
В заключение