хладилници

хладилници

Хладилниците – необходими и все по-високотехнологични

Дотолкова сме свикнали с ненатрапчивото съществуване на хладилниците в домовете ни, затова има моменти, в които забравяме каква ценност са и се сещаме колко са ни ценни в деня, в който нещо по тях се развали. В такива моменти първо изпадаме в ярост, след това се паникьосваме, и финално признаваме, че нито сме полагали грижи хладилниците си, нито сме сме се обезпокоили от „сигналите“, които са правили, че нещо не е наред. Е, рано или късно хората си взимат нови хладилници. Ако и вие сте на този важен етап от живота си, всички от Top Market сме подготвени, за да ви водим през целия процес от избора на хладилници, до прецизирането на детайлите и самата онлайн поръчка.

При положение, че ви трябват чисто нови хладилници, нашият екип винаги ше ви е от полза . Но първо нека ви дадем малко полезна информация.

Какъв е механизмът на филтриране в нашия сайт за избиране на хладилници

Ето ви бързо въведение, което ще ви помогне ще се научите да прецизирате вашето търсене в списъка с „хладилници“ по начин , че да намерите търсеното от вас, избягвайки излишък от излишна информация. В най-ляво ще видите разнообразни менюта, които ще ви помогнат да започнете първоначалния филтър на пълния списък с хладилници, които имаме. Говорим за „Производител“, „Гаранция“, „Енергиен клас“, „Цвят“, технология „NO FROST”, “Хладилник тип“ и „Цена“. Даваме ви възможността да посочвате онова, което ви е от полза, за да сте още по-прецизни. След като сте достигнали до стадия, който коресподнира с нуждите ви, можете да се насочите към менютата в началото на сайта, като с тяхна помощ можете да подреждате всички резултати/ можете да подредите всички резултатите за хладилниците по позиция, име и цена, да се позиционират във прогресивен или регресивен ред, а и каква бройка артикули да са видими на страницата. Това е създадено за да може – независимо какви артикули са ви необходими – хладилници, мебели и т.н., вие да можете вие да подредите онова, което е излязо спрямо специалните ви необходимости. Смятаме, че това е изключително предимство на онлайн магазина ни, а многото ни клиенти ще потвърдят това.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

Знаете ли кои са идеалните температурни норми за да функционират хладилниците

Задавали ли сте си въпроса каква е подходящата температура във всяка кухня, например, за да се допусне хладилниците, намиращи се там, да служат колкото се може по-добре? Ние ще ви кажем – идеално е температурата да е е между 10 и 30 градуса по Целзий. В тези случаи хладилниците се „чувстват“ перфектно и съответно са с най-добри функции.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Вижте шест храни, които не бива да са в хладилници

Въпреки че сме свикнали да слагаме всичко в хладилниците, излиза, че има храни, за които е по-добре да останат отвън. Все пак, в случай че искаме да задържим свежия вид и всички полезни качества. Проучихме въпроса и ви показваме списък с шест от тях, които всички ние прибиаме в хладилниците, но за които съветваме да са извън хладилник. Ето ги и тях:

1. Готовата салата – на всички ни се случва да не успеем да изядем салатата. И почти винаги, за да да не се тъпчем, ни хрумва да я съхраним в хладилниците. Внимание! Така свежестта на салата ще изчезне, а и има заплаха да усмърдим хладилниците не особено приятно.

2. Домати – ако държите на хранителните вещества в доматите, и на вкусовите им качестват, не ги прибирайте в хладилниците, най-добре ги дръжте на стайна температура.

3. Хлебни изделия – наистина питките, държани в хладилниците, съхнат по-бързо.

4. Авокадо – в случай че не го прибирате хладилниците, авокадото ще узрее перфектно и ще се съхрани за по-дълго време.

5. Чесън – мястото на чесъна не е в хладилниците, а някъде, където е проветриво.

6. Мед – най-добре преместете всички буркани мед от хладилниците и ги сложете някъде другаде.

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници

Ние имаме различни опции за купуването на хладилниците

Щом сте се спряли на някой артикул и сте готови да го вземете от е-магазина ни, получавате различни опции за заплащане. Имате възможност да вземете хладилниците чрез банково плащане или чрез вашите дебитни или кредитни карти. Добре е да знаете, че, ако изберете опцията „Наложен платеж“, плащането щсие е когато дойде куриерът. В случай че решите, че ви е по-изгодни да разсрочите плащането си, може да се получи, като изберете банка и вноските, които предпочитате. Вече сте уверени, че даваме свободни действия на потребителите да купуват всичко, което им се ще по начина, който искат. Щяхме да забравим – доставката на хладилници а и не само е без пари!

Ще купувате хладилници или други артикули? Обадете ни се в този момент!

Нашите специалисти винаги ще отговорят на всичките ви питания или ще ви дадат най-точното решение относно хладилниците. Ако ви е трудно да изберете кой от предпочитаните от вас хладилници да си закупите, не сте сигурни какви са предимствата им сравнени с останалите или просто трябва да изясните някакви неясноти, изобщо не се чудете, а ни потърсете. Това е възможно по какви ли не възможности – решението е ваше. За въпроси по отношение на хладилници или всякакви други артикули моете да се свържете с нас на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а ако чуденките ви са по-скоро насочени към колегите от отдел Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Понеже хладилниците са удобни ефикасни, вече пестят енергия и някои дори са смарт , би било добре всички хора да поразсъждаваме върху какво ни е отношението към тях. Важно е да усетим полезността от висококачествен хладилник и изгодите за живота ни, които предлага той. Запознайте се с хладилниците в Top Market и поръчайте онзи, който ви е харесал. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – необходими и все по-високотехнологични
Какъв е механизмът на филтриране в нашия сайт за избиране на хладилници
Знаете ли кои са идеалните температурни норми за да функционират хладилниците
Вижте шест храни, които не бива да са в хладилници
Ние имаме различни опции за купуването на хладилниците
Ще купувате хладилници или други артикули? Обадете ни се в този момент!